hiányérzet

 2011.01.20. 17:46

Egyre királyabb érzés, mikor kezdek megvadulni attól, hogy kevés a két óra spinning.

Tegnap is még este zárásként elmentem másfél órát jégkorongozni a két óra tekerés után. Ami még durvább, kirobbanó formában, könnyedén koriztam, semmi savasodás, semmi haál közeli élmény.

Szóval azért ennek az egész áljonmennek még a végén kijön a pozitív hatása is. Ami azért fontos, hogy néha elhiggye az ember, hogy tök normális, csak éppen néha tök hülye dolgokat talál ki, ami még véletelenül sem közelit egyetlen általánosságban elfogadott emberi dologhoz. Ami pedig a mutánssá válást illeti, az a baj, hogy egyre jobban hatalmába kerít az érzés. Kényszert érzek arra, hogy egyre jobban és jobban húzzam a határokat.

Másrészről azt gondolom, hogy ehhez az egészhez kell egy bizonyos kor is. Igazából lehet ezt csinálni bármikor, de szerintem harminc fölött érdemes igazán. Mikor már az ember átment a személyiség fejlődésen és úgy érzi, hogy kiforott egyén akkor óriási dolog nekiállni egy ilyen kihívásnak. Nekem már most olyan gondolkodás és nézetbeli illetve célkitűzési tapasztalatot, tudást, erőt adott, hogy csak lesek mint nyuszi a lábasban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ironchili.blog.hu/api/trackback/id/tr402600640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása